Kuvendi Komunal ka mbajtur mbledhjen e tretë të rregullt për vitin 2020
Kuvendi Komunal ka mbajtur mbledhjen e tretë të rregullt për vitin 2020 29.05.2020 | 07:47

 

Kuvendi Komunal ka mbajtur mbledhjen e tretë të rregullt për vitin 2020

 

Kamenicë/Roganë. 29 maj 2020

 

Mbledhja e Kuvendit Komunal  është mbajtur në sallën e sportin në Shkollën e Mesme të Larte –Mikse “Sejdi Kryeziu”në  Roganë për arsye se salla e kuvendit komunal në Kamenicë nuk i plotëson kushtet për mbajtjen e mbledhjeve në kohën e pandemisë.

Kryesuesi i Kuvendit Albert Sermaxhaj, për këtë mbledhje ka paraqitur këto pika të rendit të ditës për shqyrtim:

1. Shqyrtimi i procesverbalit nga mbledhja e rregullt e Kuvendit Komunal Sh.01.Nr.9284/09.05.2020;

2. Pyetjet e legjislativit drejtuar ekzekutivit;

3. Informatë për pandeminë;

4. Propozim vendim bartja e të hyrave vetanake 2019/2018 në 2020, Sh.02.Nr.9759/19.05.2020;

5. Propozim vendimi për lejimin e dhënies në shfrytëzim afatshkurtër me qira të pronës komunale duke pasur parasysh interesin publik komunal-Kamenicë, Sh.02. Nr.9776/20.05.2020, ka kaluar me pronat: 1.1. P-71107008-00025-0; 1.2. P-71107035-01225-0; 1.3. P-71107035-0; 1.6.P-71107042-01650-3; 1.7. P-71107042-01367-0;

6. Propozim vendimi për lejimin e dhënies në shfrytëzim afatgjatë me qira të pronës komunale duke pasur parasysh interesin publik komunal-Kamenicë, Sh.02.Nr.9777/20.05.2020, ka kaluar me pronën: 1.2. P-71107008-002268-0;

7. Propozim vendimi për mosvënien e gjobave lidhur me skadimin e lejeve té punës për “Auto-Taxi”, Sh.02.Nr.9873/21.05.2020;

8. Formimi i një komisioni për vlerësimin e gjendjes pas pandemisë dhe nxjerrja e nje pakoje për masa ndihmëse për bizneset që operojnë në Kamenicë. Pjesë e këtij komisioni është propozuar të jenë nga një anëtar i secilit subjekt politik brenda Kuvendit Komunal të Kamenicës.

9. Të ndryshme.

Të gjitha pikat e rendit të ditës janë votuar me shumicë votash nga ana e delegateve të kuvendit komunal.

Në këtë mbledhje  të pranishëm ishin: Nënkryetari Faton Jakupi, delegatët e kuvendit komunal , drejtorët e drejtorive komunale, Shërbimi Profesional i Kuvendit, OJQ-të si dhe mediat lokale.

List of videos
Thyen rekordin – vetura më e shpejtë në botë, prodhuesi jo shumë i njohur Një prodhues jo shumë i njohur amerikan automobilash theu rekordin e shpejtësisë duke rrëmbyer titullin e
Këto janë specifikat dhe detajet e të gjitha modeleve të reja iPhone 12 Një raport i fundit zbulon detajet e plota të asaj çfarë pritet nga Apple më 13 Tetor. Në këtë aktivitet
Përsëri, në PE votohet pro liberalizimit të vizave për Kosovën, por viza nuk ka
25.03.2021 | 15:45
Për të satin vit me radhë, shumica dërmuese në Parlamentin Evropian kanë votuar pro liberalizimit të vizave për Kosovën.
Kombëtarja e Shqipërisë është kualifikuar në Ligën B Ligës së Kombeve.
18.11.2020 | 06:11
Në ndeshjen që u zhvillua në "Air Albania", kuqezinjtë janë përballur me Bjellorusinë.
Dardana bëhet me Mural
14.11.2020 | 14:25
Drejtoria për Kulturë Rini dhe Sport në bashkëpunimit me Mura Fest, në qendër të qytetit është punuar Murali nga Artisti Slim Safont fotografia e fotografit të mirënjohur Dardanas Arian Mavriqi.
LAJMI I FUNDIT: Joe Bidenin President SHBA
07.11.2020 | 06:15
CNN në bazë të numërimit të votave deri tani ka konsideruar si President të ardhshëm të SHBA, Joe Biden.
Mbyllen ndeshjet e Ligës së Kampionëve, Reali e mposht Interin, Liverpooli e shkatërron Atalantan
03.11.2020 | 23:04
Kanë përfunduar ndeshjet e rrethit të tretë të Ligës së Kampionëve te zhvilluara të Martën nga grupet A,B,C dhe D.
Prishtinë
Temperature
Tiranë
Temperature
Shkup
Temperature